tripadvisor youtube facebook

Utrustning

Vår guldgrävarbutik

Vår butik

Vår guldgrävarbutik

Guldvaskningen säljer metalldetektorer, guldgrävarutrustning, magneter och nya idéer.
Vår affärsidé är mycket enkel, Vi ska se till att du blir helt nöjd. Detta gör att du kan lita på oss och att du kan rekommendera vårt företag till dina vänner och kollegor.

Hos oss är alla lika – vare sig om du är nybörjare eller en av världens duktigaste geologer. Vi har samma sak gemensamt; vi letar alla efter något. Några av oss letar efter guld, andra vill hitta äventyret. En del vill kanske bara göra något roligt tillsammans med familjen.

Vi har grävt guld i över 45 år och under tiden har vi utvecklat många nya saker som hjälper dig att hitta det du letar efter, som t ex guld och/eller föremål som är gömda i marken.

Vårt mål är föra utvecklingen vidare, framåt. Idag har vi många nya tekniska saker till vår hjälp, bland annat metalldetektorer, nya guldgrävarmaskiner och förbättrade varianter på gamla maskiner. Det sker hela tiden en utveckling inom detta område och vi skall försöka att hålla er uppdaterade via denna webbplats och presentera dem för er.

Vi har även ett forum där alla är välkomna, och då menar vi verkligen alla. Ni kan prata om vad ni vill så länge ni håller inom de etiska regler som kallas “sunt bondförnuft”. Utförligare etiska regler kommer ni att hitta på forumet.

Detta är anledningen till att vi är störst i Europa i vår bransch. Vi finns säkert kvar “i morgon” också.

Fotnot

Platsen Ädelfors fick sitt namn efter det att Sveriges allra första guldgruva öppnades här år 1738.

Vi, som haft hand om guldvaskningen i 25 års tid, är familjen Guldström. Efternamnet är taget, det är sant. Det togs nämligen i slutet av 1700-talet av en soldat, Johannes Andersson – Guldström. Vi är ättlingar i rakt nedstigande led efter honom.